Köttfärs & bacon gratäng

  • 600g färs
  • 2 lök
  • 2 pkt bacon
  • 0,5 dl tomatpuré
  • salt, peppar & paprikapulver
  • god riven ost att strö över
  • 2 ägg
  • 2 dl grädde

Fräs färsen och lägg i den hackade löken att fräsa med.

Klipp bacon i mindre bitar och låt dom fräsa med en stund. krydda med tomatpuré, salt, peppar och paprikapulver-

Lägg över i en ugnsfast form och strö riven ost över.

Vospa samman ägg och grädde.

Häll smeten över fräset och grädda i ugn 200 grader i 20 min tills såsen stannat ngt.

Valfritt tillbehör.

Ann-Sofie

Annonser

Ett svar till “Köttfärs & bacon gratäng

  1. Den där maträtten tror jag absolut skulle passa allas munnar här hemma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s