Tacokryddad köttgryta

4 portioner

  • 500 g grytbitar (gärna nötkött)
  • 1 röd lök
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde

Gör så här:

Bryn köttet i smör.

Skala, grovhacka och bryn löken.

Lägg kött och lök i en gryta.

Tillsätt övriga ingredienser.

Koka på svag värme tills köttet är mört. Ca 45-60 min.

Servera med kokt potatis eller ris.

// Ann-Sofie

Annonser

Ett svar till “Tacokryddad köttgryta

  1. Testade denna idag! Det var mumsigt och så lätt att göra! Vi hade sallad, en klick creme fraise och pressad potatis till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s