Kassler Bombay

  • 500 g kassler
  • 1 purjolök
  • 1 röd paprika
  • 1 burk ananasringar
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl creme fraise
  • 1 msk curry
  • 2 dl chilisås
  • 100 g jordnötter
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skiva och strimla kasslern ganska tunt.
  3. Strimla purjolöken och paprikan.
  4. Låt ananasen rinna av och skär den i bitar.
  5. Lägg kasslern i en stor form varvat med purjolöken.
  6. Fördela ananas och paprika över.
  7. Blanda och häll över creme fraise, grädde, curry och chilisås.
  8. Strö över jordnötterna.
  9. Gratinera i ugnen i ca 45 minuter eller tills det fått fin färg.

Jag hade jordnötterna bredvid, eftersom det finns barn i familjen. Man får passa i ugnen också för i min varmluftsugn gick det mycket snabbare, ca 30 min!

Receptet kommer från http://www.kokaihop.se

/Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s