Lättlagad falukorvsrätt

Lättlagad falukorvsrätt

  • ca 500 g falukorv
  • 1 purjolök
  • 1 burk creme fraiche
  • 4 msk tomat ketchup
  • 2 tsk senap
  • salt och peppar
  • riven ost

Sätt på ugnen på 225 grader.

Skär korven i skivor och lägg på ett smort eldfast fat.

Skiva purjoöken och strö över korven.

Blanda ihop creme fraiche, tomatketchup, senap, salt och peppar. Bred massan över korven och strö över riven ost.

Sätt in i ugnen i ca 15-20 min, tills osten smält och fått fin färg.

Servera med pressad potatis eller potatismos eller ris.

// Ann-Sofie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s