Dragonernas gryta

4 personer

  • 500 g nötkött (grytbitar)
  • 5 dl buljong (1 köttbuljongtärning)
  • 1 purjolök
  • 100 g rökt skinka
  • 2 msk soja
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk dragon
  • 1 burk creme fraiche
  • Maizena redning
  • ( Ev lite grädde i såsen)

Gör så här:

Koka upp buljong och soja.
Lägg i köttet (behöver inte brynas) Låt koka i en timme.
Tillsätt purjolök, skinka skurna som du vill ha den.
Tillsätt tomatpuré, peppar och dragon.
Häll creme fraiche i grytan och tillsätt så mkt maizena som behövs.
Låt koka 5 min.

Servera med ris eller potatis.

// Ann-Sofie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s