Theas favoritkyckling

Theas stora favorit är denna kyckling. Grundtanken fick jag från Elin Fastlund. Funkar lika bra till pasta som ris!

3-4 portioner

  • 3 kycklingfiléer
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 100 g mjukost med vitlök och örter
  • 1 röd paprika
  • salt o peppar
  1. Tina kyckling och skär i mindre bitar. Stek dem i panna och krydda.
  2. Strimla paprikan och fräs den när kycklingen är genomstekt.
  3. Häll på grädden och rör i mjukosten.
  4. Låt allt småputtra ett tag.
  5. Servera med ris eller pasta och sallad.

Ibland utesluter jag paprikan i såsen och har i något annat som t.ex. broccoli eller har den som den är och har grönsaker bredvid. Man kan variera som man vill, efter tycke och smak. Skulle tro att det är supermumsigt att steka lite bacon och ha i också! Dessutom finns det massor olika smaker på mjukost!

Det är snabb och god mat som fungerar kanon att frysa in i matlådor!

//Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s