God kväll!

Hej åter igen,

Jag skulle vilja hälsa både läsare och nya skribenter välkomna till Mat etc. Jag hoppas verkligen att alla kommer få god och bra användning av denna blogg i sitt vardagsliv.

Kommentera gärna på våra recept och det går även att betygsätta dem om så önskas (helst då efter att du tillagat rätten 🙂 ).

Om du lagar någon av rätterna, ta gärna ett kort och skicka in så kan jag lägga upp detta på bloggen i det recept det hör till. Samt det är jätte-bra om man skriver var man fått sitt recept ifrån (om man vet) i fall någon blir sugen på att hitta fler, liknande recept. När det gäller kategorier, så lägger jag till fler allt eftersom jag ser behov. Saknar du någon får du gärna göra mig uppmärksam på detta.

Skulle inte våra skribenter kunna kommentera detta inlägg och presentera sig lite kort? Så att alla vet vilka ni är? 🙂 (Och jag kan lägga till detta till våran Om-sida.)

Trevlig helg!
/Jeanette

Annonser

2 svar till “God kväll!

 1. Jag heter Anna och bor med min sambo Tobias och våra två barn Thea och Noah i Götene! Just nu är jag mammaledig men annars jobbar jag som lärare i förskolan.

  Jag har en egen blogg som jag pysslar ganska mycket med. Det är som en liten hobby kan man säga. http://www.storasyrran.blogg.se.

  Matlagning är inte ett av mina stora intressen så därför tycker jag idéen med denna matblogg är suverän! Det är alltid ett stort dilemma vad man ska laga. Här delar vi med oss av enkla men goda rätter som passar både vardag och helg!

 2. Hejsan!
  Ann-Sofie heter jag och jag bor med min sambo Henrik och vår son Albin född i september-10. Vi bor i Götene.
  Jag är just nu mammaledig men till hösten pluggar jag vidare. Jag har tre terminer kvar och sedan är jag förskollärare. Barn ligger mig varmt om hjärtat!
  Matlagning är ett nödvändigt ont tycker jag. Jag vill att det ska gå snabbt, vara lätt och smaka ljuvligt. Nu har jag dessutom en utmaning i att få min son att gilla min mat. Men han får nöja sig med burkmat från affären ett tag till.

  Innan jag blev gravid så gick jag ner ca 50 kg med xtravaganza. Gick upp ca 40 kg under graviditeten så nu är jag med i xtravaganza igen.
  Något vi började med efter min förra viktnedgång var att laga mat tre dagar i veckan.
  På tis 2 rätter, på fredag 1 fredagsmysmats rätt och en vanlig, på söndag 3 rätter.
  Vi har en pärm med matsedlar för dessa dagar. På matsedeln står det dessutom vilka ingredienser som behöver inhandlas. Så det är bara att kolla i skåpen hemma vad som finns och skriva ner resten på inköpslistan. Smidigt. Dessutom föräter jag mig inte utan det som finns i matlådan är det jag får och inget mer.
  Hoppas nu på smaskiga recept att förnya mina matsedlar med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s