Salsagryta

Salsagryta

4 port

  • 400 g färsk skinka eller bog (fläskfilé är ännu godare)
  • 1 påse färska eller frysta wokgrönsaker (valfri smak) ca 400 g
  • smör
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kinesisk soja
  • 4 msk tacosås hot eller medium

Gör så här:

Skär köttet i tunna strimlor. Fräs först grönsakerna i smör i en stor stekpanna eller i wok. Ta upp det.

Bryn köttet i pannan. Tillsätt grädde och soja. Låt det koka ihop några min.

Rör ner tacosåsen och grönsakerna.

Servera direkt med kokt jasminris (går bra med vad som helst för ris), en klick matlagningsyoghurt (går att utesluta).

Smaklig måltid / Ann-Sofie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s