Kyckling med paprika/chili creme fraiche

Kyckling med paprika/chili creme fraiche

4 port

  • 1 kg kycklingfilé
  • 2,5 dl paprika/chili creme fraiche
  • 2,5 dl lätt creme fraiche
  • paprikapulver
  • kycklingkrydda (knorr)
  • salt

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Salta och krydda kycklingen. Stek i ugnen i ca 30 min.

Blanda ihop de olika creme fraicherna och lägg blandningen över kycklingen.

Stek i ugnen ytterligare 10-15 min.

Servera med ris och sallad.

Smaklig måltid / Ann-Sofie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s