Kall sås

I skolan får man alltid en kall sås till panerad fisk. Här kommer ingredienserna till den. Man får blanda mängd efter tycke och smak. Jag brukar alltid ta lite på måfå beroende på hur mycket sås jag behöver.

  • gräddfil eller creme fraise
  • bostongurka
  • lite lättmajonäs
  • salt och peppar
  • ev. dill

Om man utesluter dillen samt blandar i ketchup istället så får man en god dressing till hamburgare!

/Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s