Kladdkaka

Detta är nog en av de mumsigaste efterrätter jag vet!

  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1½ dl vetemjöl
  • 100 gr smält smör
  • 4 msk kakao
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tsk vaniljsocker

Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Smöra och bröa en form (jag brukar ibland använda kokosflingor istället för ströbröd), häll i och in med det mitt i ugnen 175 grader, ca 30 min. För att försäkra sig om att den blir lagom kladdig, kolla den även vid 20-25 min beroende på vad du har för ugn.

Serveras med grädde och lite frukt och bär. Yummy!

thumbnail

Annonser

2 svar till “Kladdkaka

  1. Mums! Stefans kladdkaka <3.

    • Stefans är super-god, men detta recept fick jag från en jobbarkompis för x antal år sedan. Är receptet samma?
      Kram syster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s