Tacopaj

En variation på mångas favoritmat, tacos!

Pajbotten

  • 4 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 50 g smör
  • 1½ dl mjölk
  1. Blanda alla ingredienserna och förgrädda botten utbredd i en pajform i 10 minuter. Ta sedan ut den och låt svalna.

Köttfärsfyllning

  • 1 st lök
  • 500 g köttfärs
  • 1 påse tacomix
  • 1 dl vatten
  1. Hacka löken och stek tillsammans med köttfärsen.
  2. Tillsätt vattnet och tacomixen.

Topping

  • 4 st hackade färska tomater
  • ½ burk grön chili
  • 2 dl creme fraise
  • 4 msk majonäs
  • 2 dl riven ost
  • svartpeppar
  1. Blanda alla dessa ingredienserna till en röra.
  2. Lägg köttfärsfyllningen i pajformen och bred över röran.
  3. In i ugnen 225 grader i ca 15 minuter.
  4. Servera med tacochips och sallad.

//Anna

Annonser

2 svar till “Tacopaj

  1. Mums! Den där vet ju jag är jätte-god och ska helt klart prova på snart en dag!

  2. Den här pajen har jag också gjort den är jättegod och enkel att göra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s